Miike Snow au lansat un videoclip nou: "Genghis Khan"
2016-01-13 16:01:57

Formatia Miike Snow a lansat un videoclip provocator pentru noul single “Genghis Khan”. In regia lui Ninian Doff, castigator a numeroase premii, videoclipul a avut premiera pe site-ul Buzzfeed, iar acum poate fi urmarit pe canalul de YT al lui Miike Snow.

Trupa a incheiat un parteneriat cu Tumblr si Spotify pentur a crea o interactiune incredibila, permitandu-le fanilor sa asculte piese de pe noul album in timp ce, simultan, explorau muzica unica si arta vizuala aferenta acelor piese. Andrew Wyatt a luat parte si la o sesiune speciala Tumblr Answer Time pe pagina oficiala de Tumblr inainte de lansare.

“Genghis Khan” a avut parte de un critici pozitive si entuziaste. Billboard a comentat: “este inca o dovada ca Miike Snow se reinventeaaza”, in timp ce SPIN a salutat caracterul deosebit al piesei, declarand ca este o revenire excelenta pentru trupa.

Miike Snow a dezvaluit si planul pentru un turneu nord american – primul pe care trio-ul suedez/american/ il vor face dupa 3 ani. Albumul “iii” se va lansa pe 4 martie, iar primul concert din turneu va avea loc la New York pe data de 3 martie, urmand ca primavara sa ii surprinda pe drum, cu opriri la Coachella si Ultra, iar finalul va fi celebrat tot in New York la “Governors Ball Music Festival” intre 3 si 5 iunie. Biletele se vor pune in vanzare pe 15 ianuarie incepand cu ora locala 10:00.

“iii” este disponibil pentru pre-comenzi pe itunes, Google Play si Amazon. Cei care le plaseaza de acum vor putea descarca instant piesa noua “Heart is Full”, dar si versiunea “Heart in Full (ft. Run the Jewels) [Remix], precum si single-ul “Genghis Khan”. Pentru mai multe detalii vizitati site-ul oficial al formatiei.

Va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single al trupei Miike Snow, “Genghis Khan”, dupa care va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *