Mihail - „Who You Are" premiata cu Discul de Platina in Italia
2019-02-13 18:39:48

Piesa „Who You Are” semnata Mihail se bucura de o noua realizare, la inceput de an, in Italia: a primit Discul de Platina din partea FIMI (Federazione Industria Musicale Italiana).

2018 a fost un an plin de realizari pe plan international pentru Mihail: a dominat topurile din Italia, finalul anului gasindu-l pe artist pe primul loc in topul celor mai difuzate piese internationale cu single-ul „Who You Are”.

Tot datorita succesului acestei piese a primit si trofeul „Top of the Top” in cadrul Festivalului Sopot din Polonia, iar in luna decembrie Mihail a fost invitat sa cante in cadrul prestigiosului Concertul anual de Craciun de la Vatican.

O piesa inspirata din experientele personale ale artistului, „Who You Are” a petrecut 9 saptamani pe locul 1 in topul Media Forest, fiind a cincea cea mai difuzata piesa din 2017, consolidandu-i pozitia artistului in industria muzicala autohtona. Este primul single in limba engleza semnat Mihail, care a devenit faimos datorita piesei „Ma ucide ea”, a doua cea mai ascultata piesa din 2016.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *