Mihail, victima unei crime pasionale?
2015-07-31 18:39:07

Ce se intampla atunci cand, printre multimea de oameni plictisiti si cu privirile in pamant, iti apare in fata ochilor femeia care face ca totul din jurul tau sa dispara, iar imaginatia sa ti-o ia razna?!

Lasi imediat privirea in pamant si pleci mai departe incercand sa uiti cat mai repede chipul ei, sau incerci sa ii transmiti prin jocul privirilor scenariul erotic care se creeaza in mintea ta?

Mihai a trait pe pielea lui un astfel de moment si doreste sa impartaseasca sentimentele care l-au incercat atunci cand si-a intalnit ispita la semafor.

“Ma ucide ea” este povestea tuturor celor care, inevitabil, au trait acel moment special in care doua priviri se intalnesc la colt de strada si starnesc, fie chiar si pentru doar cateva secunde, imaginatia fiecaruia, spune artistul.

Vocea puternica si inconfundabila a lui Mihail ofera piesei “Ma ucide ea” un accent retro, al anilor ’90, imbinat cu influente funk, blues si pop.

Single-ul beneficieaza de un videoclip pe cat de erotic, pe atat de poetic si romantic.

“Am incercat sa aratam delicatetea, feminitatea si sex appeal-ul pe care il poate avea o femeie in fanteziile unui barbat”, a mai adaugat Mihail.

Like or not?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *