Mihail va sustine un concert caritabil pentru campania "Music for Autism"
2016-12-15 23:29:39

Campania “Music for Autism” va invita duminica, 18 decembrie 2016, de la ora 21:00 în Club Phoenix Constanta pentru a-l vedea live pe MIHAIL.

Mihail va prezenta publicului repertoriul sau in intregime, un mozaic de elemente funk, blues, pop şi rock alternativ. Muzician versatil și pasionat de arta, Mihail si-a dedicat cei 25 de ani parcursi pana acum muzicii, picturii, fotografiei si design-ului grafic. Artistul de origine basarabeana a venit la Cluj Napoca pentru a studia Arte şi Design, insa pasii l-au îndrumat tot catre muzica.

In deschidere va concerta trupa constanteana Block Six, iar tanara Iulia Bangheorghe isi va lansa cartea “Pierduta”.

Concertul din 18 decembrie va veni in sprijinul campaniei “Music for Autism”, ce are ca scop strangerea de fonduri pentru utilarea Centrului Scolar pentru Educatie Incluziva “Albatros” din Constanta. Finantarea obtinuta in urma concertului va servi la utilarea unei sali de muzica, cat si la achizitionarea altor materiale necesare in ter! apiile ce vizeaza integrarea profesionala si sociala.

O alta parte a fondurilor stranse se vor directiona catre Asociatia de Terapii Suportive Hipoterapia – ce ofera terapie cu ajutorul cailor pentru copiii cu dizabilitati.

Campania “Music for Autism” a debutat in toamna anului 2012, la initiativa unei trupe constantene, sustinuta de Clubul Doors Constanta. Timp de patru ani nume mari din industria autohtona de muzica rock-folk, s-au implicat pentru a duce la destinatie scopul campaniei.

Prin aceasta campanie umanitara, organizatorii si-au propus sa desfasoare o serie de evenimente de exceptie, cu scop caritabil pentru copiii cu tulburari din spectrul autist si dizabilitati asociate.
Scopul campaniei “Music for Autism” este sa se aduca la cunostiinta provocarile intalnite zilnic de copii cu dizabilitati impreuna cu familiile lor.

Rolul acestei campanii este de a educa si sensibiliza publicul la acest mesaj social care este foarte puternic: “! autismul sau orice alta dizabilitate inseamna – contact si comunicare limitata cu alte persoane si interes foarte restrans”.

Detalii se gasesc pe: https://www.facebook.com/MusicForAutismRomania/

Felicitari, Mihail! Meriti tot respectul!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *