Mihail, unul dintre cei trei invitati speciali la Wind Music Awards 2018
2018-06-13 17:13:48

Dupa ce “Who You Are” a fost saptamani la rand cea mai difuzata piesa pe radio-urile din Italia, ajungand pe locul 1 in topul Airplay, Mihail a fost unul dintre cei trei artisti internationali invitati sa cante la Wind Music Awards, alaturi de Rita Ora si Alvaro Soler.

Wind Music Awards este cel mai prestigios eveniment muzical din Italia. Desfasurat pe parcusul a doua zile (4 si 5 iunie), evenimentul reuseste sa adune cele mai mari nume din industria muzicala locala, alaturi de artisti internationali in celebra Arena di Verona. Transmis de Rai 1, evenimentul de anul acesta a reusit sa stranga o audienta de peste 4 milioane de telespectatori, alaturi de cei 15 000 de oameni din tribune.

Dupa ce a cucerit Romania cu “Ma ucide ea”, “Who You Are” reuseste usor, usor sa-l transforme pe artistul original din republica Moldova intr-un superstar international. Piesa piesa a reusit sa cucereasca si publicul din Italia, adunand peste 3 milioane de stream-uri.

O piesa inspirata din experientele personale ale artistului, “Who You Are” i-a consolidat pozitia lui Mihail in industria muzicala locala, clasandu-se in fruntea topurilor radio pentru 9 saptamani.

“Este inspirata din diferite momente din viata, atunci cand faci un pas inapoi si incerci sa asimilezi ce se intampla in jurul tau. Ultimul an pentru mine a fost o perioada de regasire, in care am incercat sa descopar cine am devenit si daca-mi place aceasta persoana.” – Mihail

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *