Mihail si-a adus noul concept de show la Untold
2017-08-09 18:04:31

Mihail a fost unul dintre headlinerii de pe scena Forest in ultima zi a festivalului, unde timp de aproximativ o ora a reusit sa capteze publicul cu piese precum “Noi ne privim”, “Ma ucide ea”, “Who You Are”, dar si cateva surprize pregatite special pentru eveniment.

In timp ce “Who You Are” creste in topurile de specialitate, Mihail si-a pus la punct si un nou concept de show. Daca pana acum artistul ne-a obisnuit in formula solo, alaturi doar de o chitara acoustica, noul show cuprinde Pad-uri, chitare electrice si loopers, alaturi de el pe scena fiind Dan Petean, chitaristul Dirty Shirt si For The Wicked.

“”E primul concert in aceasta formula, deci clar am avut emotii. M-a bucurat foarte mult reactia publicului si faptul ca au simtit ce am incercat noi sa transmitem”- Mihail

“Who You Are”, cel mai nou single al artistului, se apropie de 7 milioane de vizualizari pe Youtube, bucurandu-se de o primire incredibila din partea fanilor, care canta alaturi de artist fiecare vers in timpul concertelor.

“Piesa este inspirata din diferite momente din viata, atunci cand faci un pas inapoi si incerci sa asimilezi ceea ce se intampla in jurul tau. Ultimul an pentru mine a fost o perioada de regasire, in care am incercat sa descopar cine am devenit eu si daca-mi place aceasta persoana.” – Mihail

Asadar, acestea fiind spuse, va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *