Mihail - Cel mai difuzat artist international pe radio-urile din Italia in 2018!
2018-12-21 19:38:35

Finalul anului 2018 aduce o noua realizare pentru Mihail: „Who You Are” a fost desemnata drept cea mai difuzata piesa internationala pe radio-urile din Italia. De asemenea, hit-ul lui Mihail ocupa locul 2 in topul celor mai difuzate piese din 2018 in Italia, dar si locul 1 in topul celor mai difuzate piese Indie. De asemenea, melodia a fost premiata cu Discul de Aur la finalul verii.

Vestea incheie un an plin de realizari pe plan international pentru Mihail: succesul piesei i-a adus trofeul Top of the Top in cadrul Festivalului Sopot din Polonia, iar acum, spre final de an, artistul a fost invitat sa cante in cadrul prestigiosului Concertul anual de Craciun de la Vatican.

O piesa inspirata din experientele personale ale artistului, „Who You Are” a petrecut 9 saptamani pe locul 1 in topul Media Forest, fiind a cincea cea mai difuzata piesa din 2017, si consolidandu-i pozitia artistului in industria muzicala autohtona. Este primul single in limba engleza semnat Mihail, care a devenit faimos datorita hit-ului „Ma ucide ea”, a doua cea mai ascultata piesa din 2016.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *