Mihai Napu Band ne spune cat de “Ciudat” e sa iubesti cateodata
2017-07-05 17:56:53

Macar o data in viata ti s-a intamplat ca dupa terminarea unei relatii sa realizezi ca-i rau cu rau, dar mai rau-i fara rau, asa-i? Mihai Napu descrie perfect starile prin care treci atunci cand mintea si inima nu ajung la un numitor comun.

Pe cat de “Ciudat” este sa iubesti, pe atat frumos este; important este sa inveti sa lasi de la tine si sa nu pui punct, ci sa creezi un joc picant al seductiei permanent, din care ambii parteneri sa iasa castigatori.

“Multumesc lui Cornel Zidaru pentru directionarea catre compozitorul si artistul Adi Cristescu si catre casa de discuri MediaPro Music la care am visat sa ajung. ‘Ciudat’ este o piesa cu ritm si mesaj ce indeamna la iubire. Am rezonat din prima cu muzica si textul piesei, care are un titlu ce te face curios sa o asculti. “Ciudat” – Oops, ce vrea sa zica? Partea muzicala se preteaza excelent pentru un band live, orchestratia si linia melodica fiind foarte moderne. Piesa creeaza dependenta de “repeat””, spune Mihai Napu.

Mihai Napu, solist vocal si chitarist al trupei de coveruri Mihai Napu Band, nu este un nume nou in industria muzicala, avand zeci de concerte live la activ si care urmeaza sa sustina un concert tribut Joe Cocker, deoarece este una din putinele voci care se aseamana cu cea a legendarului artist.

Desi are o mare pasiune si pentru folk si a facut parte din numeroase proiecte de succes, Mihai Napu paseste in cariera solo cu o piesa pop, compusa si produsa de catre Adi Cristescu, chitara facandu-se auzita prin intermediul lui Cornel Zidaru.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa “Ciudat”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *