Mihai Margineanu & Band canta pe 18 februarie la Hard Rock Cafe
2016-02-10 17:27:09

Joi, pe 18 februarie de la ora 21:30, BestMusic și Hard Rock Cafe vă invită la un nou show exploziv cu Mihai Mărgineanu.

Vino să cânți alături de unul dintre ce mai autentici și populari artiști români la Hard Rock Cafe și să cânți alături de el “Mă iubește femeile”, “Zarita”, “Gore din Chitila”,”Jeana”,”Aviația” sau “Melci, scoici, raci, craci” prezentat de Bestmusic.

Mihai Mărgineanu este unul dintre cei mai prolifici artiști de folk, iar muzica sa este inspirată, printre altele, de folclorul urban, alte piese sunt preluări ale unor cântece vechi de pahar, dar Mihai întotdeauna a avut grijă să ne capteze și cu piesele sale proprii. Versurile sunt adeseori explicite, în dulcele său stil propriu. Deși s-a lansat în muzică destul de târziu, la vârsta de 36 de ani, piesele sale au avut un succes la public aproape instant. Mărgineanu este cunoscut cinefililior și din rolul lui Ardiles pe care-l joacă în cel mai iubit serial de comedie românesc din ultimii 10 ani, Las Fierbinți, serial unde asigură și coloana sonoră.

Biletele pentru showul Mihai Margineanu se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro, în reţeaua fizică iabilet.ro (www.iabilet.ro/retea – Magazinul Muzica, Agentiile Perfect Tour, stand-ul de bilete de ma Metrou Unirii 1 (langa casa de bilelete Metrorex), Magazinele Uman de la Romana si din Baneasa Shopping City, IQ BOX, reţeaua de magazine Say Shop – partener Orange, pe terminalele self-service ZebraPay din toată ţara), dar şi la Hard Rock Cafe, precum si in ziua concertului la intrare.

În presale biletele au următoarele preţuri:
– 70 de lei, cu loc VIP în faţa scenei (număr limitat la 80 de bilete)
– 55 de lei, cu loc la masă, în sală, zona de fumători sau nefumători

Sunt disponibile şi bilete fără loc, în picioare, la preţul de 55 de lei. În ziua concertului, biletele isi pastreaza preturile.

Hard Rock Cafe Bucureşti se află în parcul Herăstrău – Şoseaua Kiseleff, nr. 32. Locaţia dispune şi de câteva sute de locuri de parcare.

Acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag la un eveniment BestMusic Live Concerts powered by Magic FM, după care vă aștept cu impresii. Enjoy!

00000004457-db7f-800x800-n-171076f8

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *