Mihai Margineanu a sustinut un concert live exceptional la Sala Palatului
2019-02-26 21:48:05

Pe 25 februarie, Mihai Margineanu a prezentat in concert la Sala Palatului coloana sonora a serialului „Las Fierbinti” si cel mai nou album al sau, „Fum de taverna”. Aproape 4000 de oameni au ascultat in premiera cele mai noi piese ale lui Mihai Margineanu, dar si pe cele care l-au consacrat.

Show-ul a fost deschis de catre artist impreuna cu Ecaterina Ladin Tinca, actrita care joaca rolul lui Dalinda din serial, cu „Mai stii” si „Foaie verde, foaie fraga”. Au urmat apoi piese precum „Manifest”, „Ma iubeste femeile” si „Gore din Chitila”, „Cand te scuturi de zapada”, „Jana era Croitoreasa”, „Dor de tata” si „Nu sunt nebun”, iar unii dintre cei mai iubiti actori „Las fierbinti”, printre care Mihai Bobonete (Bobita), Adrian Vancica (Celentano) , Cuzin Toma (Firicel) si Mihai Rait Dragomir (Dorel) au urcat pe scena pentru cateva momente speciale. In plus, artistul a dedicat trupei sale piese precum „Orogheiane” si „Muro Shavo”. Mihai a cantat si pentru femeile importante din viata sa, „Tanti Iulica”, „Nefasta” si „Un pat vernil”. Mihai Margineanu a incheiat seara cu o melodie, pe care si-a dedicat-o chiar lui insusi: „Aviatia da senzatia”.

Cantaret, compozitor si actor, Mihai Margineanu a cucerit publicul cu piesele sale de muzica folk si pop rock. Muzica sa este inspirata din folclorul roman si dezbate intr-o nota plina de umor problemele cotidiene ale romanului clasic. De-a lungul timpului, Margineanu a lansat piese precum „Paraschivo”, „Foaie Verde, Foaie Fraga”, „Zavalaidanga”, „Trecea un Tigan Saracu'” si multe altele.

V-a placut?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *