Migos X Mustard lanseaza piesa „Pure Water"
2019-01-18 17:38:21

Colaborarea anului 2019 nu intarzie sa apara – Migos si Mustard sunt responsabili pentru lansarea single-ului „Pure Water”, un material care combina, in mod magistral, doua stiluri distincte de rap si propulseaza ascultatorul in dimensiuni muzicale inca neexplorate.
„Pure Water” ii gaseste pentru prima data pe Mustard si rapperii Takeoff si Offset in ipostaza de a lucra impreuna; in 2016, Mustard a colaborat cu Quavo pentru piesa „Want Her”.
Mustard admite ca nu a fost usor sa ii reuneasca pe toti trei in studio pentru „Pure Water”: „I-am sunat in fiecare zi. Dar in acest moment nu este vorba despre ego. Nu-mi pasa de cate ori trebuie sa sun, pentru ca nimeni nu ma va primivi ca pe tipul care a dat un milion de telefoane, daca livrezi un hit.”
In cadrul emisiunii lui Zane Lowe, Beats 1, Mustard a declarat ca, in ultima perioada, a avut placerea de a lucra la piese noi alaturi de 21 Savage, Future, Meek Mill, Tyga, YG si multii altii: „Noi le numim bombe nucleare, pentru ca vom intoarce lumea cu susul in jos datorita lor. Am piese scrise, am o gramada…”
De curand, Mustard a primit doua nominalizari la Grammy pentru hit-ul „Boo’d Up”, colaborarea-fenomen cu Ella Mai, alaturi de care acesta promite sa se intoarca in studio cat de curand.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *