Micke Moreno lansează piesa „Vaivén"
2019-03-06 21:48:58

Artistul Global Records Latin, Micke Moreno, lansează piesa „Vaivén”, al cărei videoclip este realizat de NGM, cei care au semnat și clipuri ale unor hituri semnate INNA, The Motans, Irina Rimes, Antonia, Sore feat. Smiley și mulți alții.

Compoziția versurilor și a liniei melodice aparține atât lui Micke, cât și lui Dynell. Producția este realizată de către Costin Bodea și Alex Cotoi, ambii responsabili pentru hituri ale unor artiști precum Andra, The Motans, Irina Rimes, Carla’s Dreams.

Alex Cotoi a dezvoltat proiecte cu mai mulți artiști străini, printre care David Bisbal – „Fiebre”, Faydee – „Lullabay”, iar colaborarea cu Pitbull, Mohombi și Wisin pentru „Baddest girl in town” i-a adus un binemeritat Grammy pentru „Cel mai bun album de latin rock, urban alternative”. La rândul său, Dynell a compus piese pentru Wisin, Maluma, Yandel, Zion y Lennox, J. Alvarez.

Micke Moreno este de origine columbiană și a moștenit talentul artistic de la părinții săi. La numai 3 ani, a apărut într-un serial TV, iar rolul acesta i-a deschis drumul către nu mai puțin de 70 de producții din domenii variate, de la televiziune, la film, reclame, videoclipuri, soap opera, piese de teatru și concerte. Și-a dezvoltat latura artistică de mic, mai ales că a crescut printre artiști de circ, actori, muzicieni, iar acum are o carieră de succes, de mai bine de 15 ani, ca regizor, actor, cântăreț. În 2016 a participat la show-ul TV „La Banda”, alături de Yoandri Cadrera și Fabyan Sanchez. Micke a lansat primul single, „El Amor”, feat cu Antonia, adunând peste 10 milioane vizualizari și în 2018 piesa „Vuela”.

În plus, piesele „El amor” (Micke feat Antonia) și „Juego” (Micke Moreno feat Kryan) au fost apreciate la nivel internațional. Astfel, ele au fost lansate și licențiate local, „El amor” în Polonia și Bulgaria, Japonia, Spania și America de Nord, iar „Juego” în America de Nord.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *