Micke Moreno lansează două live-uri acustice "El Amor" şi "Juego"
2017-09-20 16:02:00

Micke Moreno, artistul de origine columbiană ce s-a alăturat în această vară label-ului Global Records Latin, noua divizie Global Records, continuă să surprindă publicul internaţional.

După succesul piesei „El Amor”, un featuring Micke și Antonia, care se apropie deja de 3,5 milioane de vizualizări pe YouTube, artistul lansează două live-uri acustice sensibile, acompaniate la chitară.

Micke Moreno este de origine columbiană și a moștenit talentul artistic de la părinții săi. La numai 3 ani a apărut într-un serial TV, iar rolul acesta i-a deschis drumul către nu mai puțin de 70 de producții din domenii variate, de la televiziune, la film, reclame, videoclipuri, piese de teatru și concerte.

Show-urile sale au fost difuzate de marile canale TV din America Latină, printre care Disney Kids, Fox Telecolumbia, Teleset sau Caracol TV.
În 2016 a participat la show-ul TV „La Banda”, alături de Yoandri Cabrera și Fabyan Sanchez.

În 2017, Micke semnează cu Global Latin, divizie a Global Records, și colaborează cu producători și compozitori din lumea întreagă.

Muzica este marea sa pasiune, astfel că Micke a încercat permanent să se perfecționeze: a învățat singur să cânte la chitară, pian, tobe și ukulele și și-a compus mereu singur piesele.

Numele următorului său single este „Juego”, iar versiunea live acustică a piesei poate fi ascultată începând de astăzi. De o variantă acustică specială se bucură și „El Amor”,o piesă compusă de Marco&Seba împreună cu Micke.

Global Records Latin este o divizie a Global Records ce-și propune să promoveze ritmurile și influențele latine, tot mai populare la nivel mondial.

Tineri artiști talentați, Kryan, Yoandri, Micke, Fabyan, au semnat cu Global Records Latin, iar în prezent lucrează alături de compozitori și producători de top.

În prezent, Global Records este cel mai fresh și dinamic brand muzical din România, reprezentând artiști celebri precum INNA, Antonia, Carla’s Dreams, The Motans și având în palmares colaborări cu superstaruri latine precum J.Balvin, Daddy Yankee, Yandel, Pitbull, Reik.

Așadar, acestea fiind spuse, vă invit cu mare drag să ascultăm împreună live-uri acustice ale pieselor “El amor” și “Juego”, apoi vă aștept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *