Michael Kiwanuka și Tom Misch lansează „Money”

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Doi dintre cei mai apreciați artiști britanici, Michael Kiwanuka și Tom Misch, lansează piesa „Money”, o colaborare neașteptată, ce combină vocea distinctivă, crudă a lui Michael, ghidată de sunetul de chitară specific lui Misch și completată de un beat disco.
Noua piesă semnată Michael Kiwanuka X Tom Misch și mixată de Russell Elevado (D’Angelo, Kamasi Washington) este relaxantă, colorată și ușor de reținut. Sunetele de fundal ce conferă un aer hipnotic piesei „Money” sunt asigurate de talentata YEBBA.

„La prima ascultare, pare a vorbi despre bani și despre cât de mult ni-i dorim și iubim. Vreau să folosesc banii pentru a întâlni și pentru a mă apropia de oameni din toate colțurile lumii care au, la rândul lor, mulți bani. Dacă asculți mai atent piesa, o să realizezi că este despre cum prea multă dragoste pentru bani poate fi periculoasă”, declară Michael Kiwanuka.

„În ultimii câțiva ani, m-am aflat printre cei mai mari fani ai lui Michael, așa că este o mare plăcere să lucrez cu el. În timpul sesiunii de înregistrat, mi-am dat seama că împărtășim aceeași dragoste pentru muzica disco a anilor ’80, așa că ne-am gândit să ne jucăm puțin cu acest lucru. Totul s-a legat foarte repede și m-am bucurat că am putut să produc această piesă”, declară Tom Misch.

Păreri?

Comentarii