Melvy lansează alături de Iancu Sterp „Lacătele"
2020-10-26 21:00:03

Melvy și Iancu Sterp lansează „Lacătele”, un single despre iubire și găsirea sufletului pereche. Atunci când dragostea adevărată apare în viața ta, lacătele pe care cândva le aveai puse pe inimă, încep să se deschidă, iar cheia potrivită o deține doar sufletul pereche.

Cu versurile scrise de către Alina Manolache și compusă de Costi, producătorul ce se află în spatele a multor hituri și voci fresh, „Lacătele” este o piesă despre iubirea pe care ajungi să o porți unui singur om, dar și despre vulnerabilitatea ce cuprinde sufletul, iar clipul în regia lui Alex Ceaușu completează prin imagini și elemente asiatice mood-ul pasional al single-ului.

În vârstă de doar 17 ani, Melvy face parte din noua generație de artiști pe care Costi o susține, iar „Lacătele” este prima piesă din cariera sa muzicală.

În urmă cu aproape o lună, Iancu Sterp a lansat alături de Culiță Sterp și Costi „Sărutările tale”, o piesă pe ritmuri balcanice, iar la finalul lunii august Iancu Sterp a colaborat cu Dodo și Bogdan Mocanu pentru „Pandant” și „Cel mai bun iubit”, două single-uri cu videoclip, ce au ocupat primele poziții în Trending și au adunat aproape 18 milioane de vizualizări pe YouTube. O altă piesă de succes a fost „Șefa banilor”, ce a ocupat poziția 1 în Trending și a adunat aproape 13 milioane de vizualizări pe canalul de YouTube al label-ului Cat Music.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *