Mellina, un super hit si primul premiu important din cariera!
2014-09-16 13:40:48

Frumoasa bruneta, Melina a spart topurile si a doborat recorduri cu hit-ul “Poza de album”, un featuring cu Vescan.

Dupa ce au cucerit intreaga tara cu hit-ul “Poza de album”, aflat in playlist-urile celor mai mari posturi de radio de la noi, piesa le-a adus primul trofeu la cele mai importante premii din Romania – “RMA Brasov 2014” (Romanian Music Awards), la categoria “Strongest Message”.

“Am castigat premiul pentru “Strongest Message” RMA 2014! Multumesc din inima celor care ne-au votat!”, a scris artista pe pagina ei oficiala de Facebook “Mellina Official”.

“Dupa atatia ani de munca… Am castigat aseara la RMA premiul pt cel mai puternic mesaj… Va multumim! Mii de Felicitari Mango Records, Music Expert Company, Mellina Official“, a scris a doua zi Vescan pe Facebook.

mellina si vescan

Mellina, cunoscuta si ca Regina Youtube-ului, a aparut pe covorul rosu alaturi de Vescan, Robin DeVille, Doddy si Alina Eremia.

Un record greu de egalat este si numarul mare de vizualizari ale piesei pe YouTube, aceasta reusind sa stranga in mai putin de doua luni, peste 9 milioane de views.

Piesa beneficiaza si de un videoclip pe masura, ale carui filmari s-au desfasurat in urma cu doua saptamani la studiourile Castel Film, fiind regizat de catre Richard Stan si Claudiu Stan de la Vision Production.

Clipul este unul foarte emotionant, unde rapperul spune povestea trista oricui il asculta, pe o banca intr-o statie de autobuz, iar reactiile celor care il asculta sunt dintre cele mai variate, in timp ce frumoasa artista apare intr-o rochie alba care ii pune in valoare si mai mult prezenta angelica, Mellina fiind vocea constiintei.

Acest material video a fost lansat in urma cu cateva zile si deja a acumulat peste 500.000 de vizualizari pe contul de Youtube “MusicExpertCompany”.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *