Mellina si Vescan au provocat un mare cutremur in inimile fanilor lansand single-ul "Cutremur in inima mea"!
2015-02-24 11:29:58

Peste 20 de milioane de view-uri pe Youtube, premiul pentru cel mai puternic mesaj in 2014, ocuparea pozitiilor fruntase in topurile posturilor de radio mainstream, sunt doar cateva dintre performantele atinse de piesa “Poza de album”, semnata Mellina feat. Vescan.

Produsa de Dorian Oswin in studioul Mango Records, “Poza de album” a ajuns incredibil de repede la inimile publicului, care a fost miscat de povestea si versurile piesei, compuse de Vescan, unul dintre cei mai cunoscuti si talentati rapperi din Roamnia.

Saptamana trecuta, Mellina, supranumita si “Regina Youtube-ului”, a anuntat lansarea celui de-al doilea single din cariera sa, “Cutremur in inima mea”, alaturi tot de bunul sau prieten, Vescan.
“Cutremur in inima mea”, o coproductie MusicExpertCompany si Mango Records, a fost scrisa de Mellina si Vescan, impreuna cu Dorian Oswin.

“<> e o piesa foarte buna la care s-a muncit mult. Nu ne-am grabit deloc si am vrut sa facem lucrurile ca la carte. Dupa succesul pe care l-am avut cu “Poza de album”, nu puteam sa venim decat cu un produs cel putin la fel de bun. Eu sunt sigura ca noua piesa va ajunge foarte repede in inimile oamenilor.” a declarat Mellina.

“Ma bucur ca a venit randul piesei <> sa ajunga la urechile ascultatorilor nostri. Este o piesa diferita cu mesaj puternic la care am dat ce am avut mai bun. Cu Mellina si echipa Mango Records lucram tot timpul cu placere si asta cred ca se vede. Peace and love.” a declarat Vescan.

Va invit cu mare drag sa ascultati cel mai nou single semnat Mellina – “Cutremur in inima mea” (feat. Vescan), o piesa de dragoste care, dupa parerea mea, suna foarte bine!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *