Mellina, piesa emotionanta de Craciun: "Timpul si familia sunt cele mai importante lucruri din viata noastra"! Cum suna piesa "Vin acasa de Craciun"
2016-12-07 20:10:29

Mellina a lucrat anul acesta cot la cot cu Mos Nicolae si aduce in “ghetele” fanilor ei o noua piesa special de Sărbătorile de iarna: “Vin acasa de Craciun”.

Cantareata este printre primii artisti din acest an care au lansat melodii speciale de Craciun. “Am sa fiu un Mos Nicolae modern, asa ca am pregatit un cadou…altfel. Este un cantec de Craciun, perfect de ascultat in aceasta perioada atat de frumoasa. Daca noaptea trecuta v-ati pus ghetutele la usi, in noaptea asta sa va puneti castile pe urechi”, spune Mellina.

“Vin acasa de Craciun” surprinde atmosfera sarbatorii perfecte, in care fiecare dintre cei mari se poate bucura de Craciun, la fel ca un copil, o sarbatoare in care tot ceea ce conteaza este sa fii alaturi de cei dragi. “Am scris piesa asta gandindu-ma la toti oamenii plecati in strainatate la munca dar si cei din Romania care muncesc din greu pentru a nu lipsi nimic famiilor lor cu sacrificiul suprem de a fi departe unii de altii. Dar din fericire, Sarbatorile sunt perioada in care lasam munca sau orice alte activitati si ne intoarcem la cei mai importanti oameni din viata noastra: FAMILIA. Si imi permit sa dau un sfat tururor (inclusiv mie), acela fiind: Sa incercam sa petrecem cat mai mult timp cu familia pentru ca timpul, ca si familia sunt cele mai importante lucruri din viata noastra si in zilele noastre avem tendinta de a uita asta alergand dupa lucruri superficiale”, a adaugat artista.

Artista isi aminteste cu drag de sarbatoriile de Craciun din copilarie si recunoaște ca ii este dor de acele momente: “Imi este extrem de dor de zilele cand credeam ca Mos Craciun exista! Nu cred ca aveam un cadou preferat. Fericirea practic venea din entuziasmul si bucuria de a gasi orice sub brad”.

“Vin acasa de Craciun” este prima piesa de iarna lansata de artista si este produsa de Mellina, iar masterul a fost realizat de DOMG.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa ascultam impreuna piesa frumoasei Mellina, “Vin acasa de Craciun”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *