Meghan Trainor - Dear Future Husband (videoclip nou)
2015-03-17 13:37:52

Dupa succesul rasunator al hitului “All About That Bass” si al turneului “That Bass Tour”, Meghan Trainor lanseaza videoclipul piesei “Dear Future Husband”, o incursiune intr-o lume retro, in care artista testeaza potentialul unor posibili soti.

Nominalizata premiilor Grammy, Meghan Trainor a anuntat datele celui de-al doilea turneu – The MTrain Tour, care sustine lansarea primului sau album – “Title”. Mai mult, artista a fost nominalizata la 2 categorii in cadrul “Kids Choice Awards” – Favorite New Artist si Song of the Year, premii ce vor avea loc pe 28 martie 2015.

Albumul “TITLE” a avut vanzari de peste 237,500 de unitati in prima saptamana de cand a fost lansat si a devenit unul dintre cele mai bine vandute materiale discografice ale unei artiste debutante, din ultimii 5 ani. Albumul a dominat topul iTunes din SUA si a ocupat prima pozitie in alte 67 de tari.

Cat despre primele doua single-uri extrase de pe album, “All About That Bass” a fost no 1 in 58 de tari, a avut peste 10 milioane de descarcari, 275 de milioane de streaming-uri online, 700 de milioane de vizualizari pe YouTube pana in prezent, iar cel de-al doilea single, “Lips Are Movin”, a primit discul de platina din partea RIAA si a ajuns in top 5 Billboard Hot 100 si la peste 40 de posturi radio si are peste 180 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Va place noul single al cantaretei, “Dear Future Husband”? Eu am un feeling ca va fi un alt hit semnat Meghan Trainor! Sunteti de acord cu mine?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *