Meduza colaboreaza cu hitmaker-ul Demont Kennedy pentru noul single "Paradise"
2020-11-02 20:20:34

Single-urile trio-ului Meduza, “Lose Control” si “Piece of Your Heart”, au strans 2.5 miliarde de stream-uri pana in acest moment. Meduza, trioul italian recunoscut la nivel global si premiat cu numeroase discuri de platina, si-a unit fortele cu starul Dermont Kennedy, pentru single-ul “Paradise”.

O piesa inaltatoare si emotionanta, “Paradise” uneste capacitatea de productie de neegalat a pieselor dance, compatibile pentru radio, ale Meduza, cu vocea recognoscibila a lui Kennedy – o combinatie ce este destinata sa domine topurile din intreaga lume. Aceasta este al doilea single din acest deceniu lansat de Meduza, dupa “Born To Love”, alaturi de SHELLS, piesa care a atins pragul de 32 de milioane de stream-uri pe Spotify. In acelasi timp, cea mai recenta piesa lansata de Kennedy, “Giants”, este pe locul 2 in topurile din Irlanda si in printre primele 10 pozitii in topurile din Marea Britanie.

Meduza a devenit un succes international odata cu lansarea piesei “Piece of Your Heart” (feat. Goodboys), ce a strans peste un milliard de stream-uri pe toate platformele si a primit o nominalizare Grammy. Piesa a primit numeroase discuri de diamant, platina si aur, la nivel interntional, inclusiv in Marea Britanie, unde s-au vandut peste 1.2 milioane de unitati, a ajuns pe locul 2 in topul UK Singles Chart si pe locul 1 in UK Dance Chart. Toate aceastea au venit dupa succesul similar pe care l-a avut piesa precedenta, “Lose Control”.

Originar din Dublin si nominalizat la premiile Brit Awards, Dermont Kennedy s-a facut cunoscut in 2018, cand a lansat piesa “Power Over Me”, care a obtinut discul de platina in Irlanda, discul de aur in Marea Britanie si a acumulat peste 200 de milioane de stream-uri pe Spotify, iar ulterior a lansat pisea “Without Fear”, ce a ajuns pe locul 1 in topurile din Marea Britanie si Irlanda. Artistul a strans peste 1.5 miliarde de streamuri la nivel global si acum este la prima colaborare cu titanii muzicii dance.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *