MediaPro Music & Universal Music Romania lanseaza proiectul "2000 de secunde LIVE" cu artisti din portofoliu
2020-05-05 18:17:24

MediaPro Music si Universal Music Romania lanseaza proiectul “2000 de secunde LIVE” cu artistii din portofoliu – un set de patru filmulete cu refrene interpretate acapella.

Proiectul este alcatuit din patru parti, care in total constituie 2000 de secunde si 80 de refrene cunoscute, piese proprii sau cover-uri.
“2000 de secunde LIVE” vine ca un ultim indemn sa stam in casa, aceste zile cate au mai ramas, pentru ca perioada prin care trecem va lua sfarsit in curand, si sa ne bucuram de muzica in toate formele.

De-a lungul perioadei de izolare au fost adunate filmulete de la artisti, care interpreteaza refrene acapella sau acustic, fiecare de acasa, si daruiesc fanilor un concert #HomeMadeEdition, pentru a trece mai usor prin situatia sensibila in care ne aflam.

Artistii care “concerteaza” sunt: Alexandra Stan, Alessiah, Ana Munteanu, Anastasia, Andreea Olaru, Bogdan Ioan, Dora Gaitanovici, LORA, Loredana, Liviu Teodorescu, NICO, Nicole Cherry, Phaser, Romanita, SORE, Vunk si Zdob si Zdub.

Cele patru parti ale proiectului vor fi lansate zilnic, cate o parte in fiecare zi, intre 5 si 8 mai, la ora 11:00, pe canalul de YouTube MediaPro Music.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *