Medeea lanseaza prima sa piesa din cariera: „Nu te va mai ierta"
2019-02-06 17:21:40

Medeea lanseaza “Nu te va mai ierta”, prima sa piesa din cariera, o frumoasa balada de dragoste. Single-ul a fost compus in studioul BallAda Records de catre ADDA, Diana Ghita, Costin Danaila, Bianca Kadar, iar productia a fost realizata de Blaze si Georgian Idriceanu.

“Piesa este una asumata si face parte din povestea mea. Imi amintesc trairile intense pe care le-am avut candva. Cu aceasta ocazie, imi doresc sa incurajez tinerele sa iasa din relatii abuzive si sa nu mai ierte, pentru ca mereu exista un alt inceput, mai bun”, marturiseste Medeea.

Filmat si regizat de Radu Selaru si Catalin Rizea, videoclipul evidentiaza o dragoste pura ce nu moare niciodata si pentru care intotdeauna exista un alt inceput. „Nu te va mai ierta” este despre self-love, despre a nu lasa sufletul sa mai ierte si a-l pastra nealteral.

Medeea (Madalina Bagenac) s-a nascut pe 13 ianuarie 1990 in Mangalia. La 8 ani a inceput sa ia lectii de canto si astfel si-a descoperit pasiunea pentru muzica. In 2014 a colaborat pentru prima oara cu Andre Rizo, DJ si producator alaturi de care a invatat ce inseamna experienta unui turneu, scena si importanta unei relatii stranse cu publicul.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *