MCulture lanseaza cel de-al optulea single: “Striga cu mine”
2018-04-04 20:45:27

MCulture revine cu cea de-a opta piesa: “Striga cu mine”, single ce se regaseste pe albumul “Naked Truth”. Piesa, interpretata de Ava, este un remake al melodiei “Striga cu mine: te iubesc”, lansata in anii 2000.

“Pentru mine, MCulture este un proiect de suflet si reprezinta ceva nou in viata mea, din punct de vedere muzical. Este un inceput si ma bucur ca am avut ocazia sa fac parte din el. Damian Draghici a venit cu o idee fresh pe piata muzicala. Inca de cand am aflat despre ce va fi vorba, am fost foarte incantata si asa a luat nastere «Striga cu mine», piesa aleasa pentru mine. Este o melodie de dragoste, sensibila in care ma regasesc total”, declara Ava.

In varsta de 26 de ani, Ava aka. Andreea Avarvari a participat la concursul muzical “Vocea Romaniei” unde a facut parte din echipa lui Smiley. A dublat diverse personaje de desene animate pentru Disney, iar la 19 ani a lansat prima piesa din cariera, “I’ve got no reason”, sub numele de scena Eilah. De-a lungul timpului, a participat la mai multe competitii si festivaluri muzicale. In plus, artista a cantat ca backing vocal pentru Loredana si a avut diverse colaborari cu artisti ca: Delia, Andra, Antonia, Alex Velea, Sore si Smiley.

MCulture este format din 13 artisti cool, diferiti, cu voci exceptionale, care, de-a lungul timpului, au cucerit publicul din Romania si nu numai. Printre artistii MCulture se numara Jazzy Jo, Silviu Pasca, Cristine Popa, Cristina Stroe, Skizzo Skillz, Olga Verbitchi, dar si Ilinca Bacila, castigatoarea Eurovision Romania din 2017.

Pe 5 februarie, a avut loc evenimentul de lansare a proiectului MCulture, intr-un spectacol multimedia unic, pe scena Teatrului National din Bucuresti. Albumul “Naked Truth” contine 13 piese post-manele, reinterpretate intr-o maniera deosebita, cu un sound cool ce imbina influente dubstep, trap, jazz dar si pop, material care aduna unele dintre cele mai bune voci din Romania, sub indrumarea lui Damian Draghici.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Striga cu mine”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *