Maya lansează single-ul și videoclipul "Love Is Not Enough"
2016-10-05 21:24:48

Maya lansează cel mai recent single al ei, “Love Is Not Enough”, o piesa cu un mesaj emoționant, în cadrul căreia se vor regăsi cu siguranță mulți dintre cei care au trăit o poveste de dragoste neîmpărtășită.

Cunoscută publicului drept Ramona, în urma piesei “Oxigen”, dar și în urma colaborării pe care a avut-o cu JerryCo, „Zero Pacate”, Maya a decis ca e momentul sa schimbe puțin registrul muzical.

Maya: “Piesa și implicit versurile vorbesc despre durerea pe care o simți atunci când iubești cu tot sufletul, dar lucrurile nu funcționează exact cum ai sperat, intervenind problematica unei dragoste neîmpărtășite, și ușor ușor apare nevoia faptelor în schimbul vorbelor. Concret, este vorba de dorința de a te simți iubit, o senzație pe care toții am trăit-o la un moment dat.”

Filmările videoclipului au avut loc în București, în regia lui Ștefan Lungu, cadrele clipului surprinzând trei locații și zona din apropierea Grand Hotel Boutique Bucharest, iar filmările au durat aproape 24 de ore. “Am avut plăcerea să lucrez cu o echipă tânără și creativă, care a reușit să mă surprindă din punct de vedere al perspectivei asupra piesei. Clipul conține simboluri ce trec prin tot parcursul unei povesti de iubire, sugerând nevoia interioară de eliberare dintr-o relație care te consumă prea mult.”, a explicat Ștefan Lungu.

Anca Lungu: „A fost o reala provocare să mă aflu din nou în ipostaza de textier, deși nu am mai scris versuri din adolescență. Am acceptat fără ezitare și am primit cu bucurie propunerea lui George Popa de a lucra împreună la această piesă. Povestea din spatele versurilor este inspirată din veșnica problemă a cuplurilor din zilele noastre, o ea pregătită, care nu mai vrea promisiuni ci fapte, se visează mireasa și ajunge să dezvolte din dorința asta o obsesie și un el ușor absent și nepregătit total pentru marele pas.”

Single-ul „Love Is Not Enough” este produs de către George Popa și realizat de către FutureSound Studio.

Așadar, vă invit să urmarim împreună clipul, apoi vă aștept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *