Maximilian feat. Angeles – Câteva Gânduri (videoclip nou)
2015-04-02 13:36:54

Maximilian a lansat videoclipul ce promovează noul single „Câteva Gânduri”, piesă ce este un featuring cu Angeles.

Clipul a fost filmat atât într-un studio video, din București, cât și la Sinaia și în drumul spre Lacul Bolboci, regia, scenariul și montajul fiind realizate de către Anton Sandu.

Piesa a fost produsă de Spike și Grasu XXL la Okapi Sound Studio, scrisă în vara anului 2014 și realizată în colaborare cu Angeles, ce nu se află la prima colaborare cu Maximilian. Cei doi artiști au lucrat pentru prima dată împreună în 2008, pentru „Dragoste Nebună”, una dintre cele mai ascultate piese de pe primul album solo Maximilian, „Volumu’ la Maxim… ilian!!!”.

„Inițial, am început să lucrez la clip cu Matei Pleșa, în ianuarie, dar, din cauză că ne-am lungit, Matei a trebuit să abandoneze proiectul. Am apelat la Anton Sandu, un băiat cu care îmi doream de mult să lucrez și care a venit cu o viziune nouă, păstrând din ideea inițială foarte puține elemente. A ieșit clipul ăsta care îmi place foarte mult, sper să nu fiu singurul. Inedit în proiectul ăsta ar fi faptul că muzica este semnată de Spike. Este primul meu instrumental de la Spike. Mulțumesc, la mai multe!”, a declarat Maximilian râzând.

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *