Maxim sarbatoreste lansarea noului single in The Story
2015-08-17 17:33:04

music-picture (28)

Cel mai de succes boy band din ultimii ani, Maxim, a ales clubul The Story pentru a impartasi cu voi povestea celui mai recent videoclip – Noapte fara tine. Astfel, marti, 18 august, incepand cu ora 22:00 vom putea urmari noul clip in prezenta formatiei si vom putea lua parte si la un concert special semnat Maxim, carora li se vor alatura si invitati surpriza.

Single-ul, “Noapte fara tine”, este plin de culoare, bine dozat cu nostalgie si energie, asa cum ne-au obisnuit deja hit-urile lansate pana acum de Marcus, Bogdan, Gabriel si Alexander.

Emotia si entuziasmului noilor inceputuri se contopesc in aceasta noua piesa a baietilor care pare sa descrie o poveste de dragoste perfecta, rupta din basme.

Maxim au promis ca vor face istorie marti in The Story, oferind unul dintre cele mai bune show-uri gazduite vreodata de clubul din Soseaua Nordului: “Va fi un super show, cu invitati surpriza. O sa cantam si o sa ne distram impreuna, vreau sa ne adunam cat mai multi si sa petrecem pana dimineata”, a declarat Bogdan Medvedi.

Maxim a dominat topurile radio si TV cu hitul “Sarutari Criminale”, stationand in top 5 la majoritatea posturilor si a sustinut concerte in fata a zeci de mii de oameni. Urmatorul hit, “Vreau sa te…” a ajuns la peste 2 milioane de vizualizari in prima saptamana si numeroase difuzari radio si TV.

“Noapte fara tine” este cel de-al doilea single pe care baietii il lanseaza in 2015, precedentul fiind “Atat de bine” care s-a bucurat de reactii foarte bune din partea fanilor.

Cu trofee adjudecate anul trecut la Romanian Music Awards, Media Music Awards si Premiile Radio Romania, o charisma deosebita si un portofoliu de hituri de invidiat, Maxim este cu siguranta una dintre cele mai de succes trupe romanesti din ultimul deceniu.

RSVP: +40756.636.666

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1594414877488854/

Va invit cu mare drag sa veniti intr-un numar cat mai mare, marti, 18 august, orele 22:00 in clubul The Story, sa urmariti in premiera clipul “Noapte fara tine”!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *