Matteo si Uddi lanseaza salutul verii: “Buna Marie”
2017-06-16 16:40:56

Matteo si Uddi dau startul verii cu o piesa energica, perfecta pentru zilele toride ce se anunta, salutul ideal pentru inceperea distractiei.

Piesa “Buna Marie!” este compusa de catre Matteo, Uddi, Razvan Mihaila, Nicoleta Mihaila, Peter Hathazi si Andrei Petrisor Lupean, iar videoclipul este regizat de Kobzzon si a fost filmat pe parcursul unei zile in Chisinau, in Moldova.

In cateva ore de cand a fost lansat, videoclipul piesei “Buna Marie!” a provocat zeci de reactii pozitive in Social Media, sute de comentarii si peste 200.000 de vizualizari pe YouTube, feedback care anunta ca piesa va fi cu siguranta un hit.

Influentele reggae/reggaeton sunt elementele comune dintre Matteo si Uddi. Daca Matteo a cucerit topurile muzicale si publicul cu numeroase hituri, precum “Andale”, “Gandesc cu voce tare”, “Amandoi”, “Mi-e bine” (alaturi de Lidia Buble), Uddi a lansat si el multe hituri, cum ar fi “Aseara ti-am luat basma”, “Vagabondul vietii mele”, “Adam si Eva”, “Prietena ta” (alaturi de Randi si Nadir) sau “Ipotecat” (in colaborare cu Delia).

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna videoclipul piesei “Buna Marie!”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *