Matteo cucereste Asia cu hit-ul "Panama"
2017-10-16 17:54:07

Matteo a provocat o intreaga nebunie la mii de kilometri departare, in China, cu hitul “Panama”, reusind sa devina una dintre cele mai cautate si mai vizualizate piese.

Single-ul sau a reusit sa ajunga in Top 100 al cautarilor in China, ocupand chiar si locul 1 pe Shazam.

Fenomenul ce a provocat aceasta frenezie este intitulat “panama dance” si a luat amploare pe YouTube, unde pot fi gasite sute de coregrafii pe melodia artistului, realizate de catre profesionisti sau amatori, de asemenea. Asadar, un nou curent a luat nastere pe retelele de socializare, fapt ce a provocat cresterea vizualizarilor melodiei intr-un numar semnificativ.

Matteo a cucerit, de-a lungul timpului, topurile muzicale si publicul cu numeroase hituri, precum “Andale”, “Gandesc cu voce tare”, “Amandoi”, “Mi-e bine” (alaturi de Lidia Buble) sau “Buna, Marie!” (feat. Uddi), cel mai recent hit, care a adunat in 3 luni peste 21 de milioane de vizualizari pe YouTube si a devenit salutul verii.

Dupa hitul “Buna, Marie”, Matteo a surprins din nou, cu o piesa super-catchy “Dar-ar naiba / Racatan” si o colaborare inedita, alaturi de Keed (Satra B.E.N.Z.) si Gabi Bagu.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna coregrafiile de mai jos, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

https://youtu.be/SoQkkDlNkd8

https://youtu.be/4RfprzPEUkk

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *