Matchbox Twenty pornesc intr-un super turneu alaturi de prietenii de la Counting Crows
2017-04-04 16:39:19

Doua dintre cele mai indragite trupe din lume se pregatesc pentru cel mai epic turneu al verii. Premiate cu numeroase discuri de platina, Matchbox Twenty si Counting Crows au facut publice datele turneului A Brief History of Everything Tour 2017, prezentat de catre Live Nation.

Trupa Matchbox Twenty este formata din Rob Thomas, Paul Doucette, Kyle Cook si Brian Yale. Anul acesta trupa serbeaza aniversarea a 20 de ani de la aparitia albumului de debut YOURSELF OR SOMEONE LIKE YOU care a fost premiat cu 12 discuri de platina de catre RIAA pentru vanzarile de peste 15 milioane de unitati din toata lumea.

Albumul ce contine single-urile clasice precum “Real World”, “Back 2 Good” alaturi de hiturile #1 “Push” si ” 3AM”, s-a dovedit a fi o senzatie internationala ce le-a oferit celor de la Matchbox Twenty titlul de superstaruri internationale. De atunci trupa a lansat hiturile “Bent”, “Unwell” si “If You’re Gone” si 5 nominalizari la premiile GRAMMY.

Counting Crows format din Adam Duritz (solist), Jim Bogios (tobe), David Bryson( chitara), Charlie Gillingham (clape), David Immergluck (chitara), Millard Powers (bass) si Dan Vickery (chitara), a vandut peste 20 de milioane de albume in toata lumea dupa ce a dat lovitura in industria muzicala cu albumul de debut AUGUST AND EVERYTHING AFTER in 1993, album ce a fost premiat cu mai multe discuri de platina.

Acestia au lansat cel de-al saptelea album SOMEWHERE UNDER WONDERLAND in septembrie 2014. Trupa Counting Crows este cunoscuta pentru conceptele concertelor ce impresioneaza fanii din toata lumea.

Pentru vara anului 2017, Matchbox Twenty si Counting Crows au pregatit un super turneu pentru fanii lor din Statele Unite.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere la un turneu inedit, dupa care va astept cu parerile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *