Marú deschide concertul sold-out The Mono Jacks acustic de la București și lansează o nouă piesă
2019-06-25 20:26:01

Joi, 27 iunie, începând cu ora 18:00 (open doors), cei de la The Mono Jacks vor susține un concert acustic în deschiderea seriei de concerte Backyard Acoustic Season în grădina Expirat – Halele Carol (str. Constantin Istrati nr. 1). În deschiderea concertului care este deja sold out va concerta Marú, o voce tânără cu o abordare acustică, soulful-pop.

După 6 ani de studiat la Conservator în Viena, Marú a reușit să își dezvolte propriul stil ce amintește de Norah Jones, Ed Sheeran sau Kate Bush, influențe presărate cu autenticitate din abundență și un farmec particular. Compozitoare, interpretă și multi-instrumentistă, Marú și-a făcut deja auzită muzica în recitaluri la radio, în concerte și chiar și la festivaluri precum Electric Castle – unde va reveni de altfel în acest an.

La concertul de joi, 27 iunie, Marú va lansa o nouă piesă – „Tuyo”, un cover după cântecul scris și interpretat de Rodrigo Amante ce servește ca muzică de generic a serialului Narcos.

„M-am îndrăgostit de “Tuyo” de când i-am auzit primele acorduri alunecând peste montaj – un cântec romantic, greu, nervos, latin, înșelător de generos, narcisist.” – Marú

Backyard Acoustic Season, seria de concerte acustice cu artişti din scena românească de alternative, rock și indie, a ajuns la a patra ediție. Vara asta concertele vor avea loc în serile de joi pe terasa Expirat Halele Carol. Din line-up-ul acestei ediții vor face parte The Mono Jacks, Robin and the Backstabbers, byron, Toulouse Lautrec, Grimus, Lucia, Pinholes, E.M.I.L., Implant pentru Refuz.

Biletele la concertele Backyard Acoustic Season se găsesc pe https://acousticseason.overground.ro. Pentru concertul The Mono Jacks și Marú de pe 27 iunie stocul de bilete este deja epuizat în totalitate.

Vă invit cu drag!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *