Maroon 5 lanseaza videoclipul single-ului "Girls Like You", feat. Cardi B
2018-05-31 19:28:39

Au castigat 3 premii GRAMMY si au cucerit topurile internationale insa nu se opresc aici. Cei de la Maroon 5 lanseaza noul lor single – Girls Like You – in colaborare cu nimeni alta decat Cardi B.

Videoclipul piesei i-a adus impreuna din nou pe cei de la Maroon 5 cu regizorul David Dobkin, cel care a regizat si videoclipul pentru melodia “Sugar”.

Trupa se pregateste totodata sa inceapa si turneul mondial “Red Pill Blues”, care va debuta in Tacoma, Washington, si o include in calitate de invitat special pe Julia Michaels. Pentru mai multe detalii despre turneu puteti intra aici.

Piesa “Girls Like You” este al treilea single Maroon 5 extras de pe albumul “Red Pill Blues” (certificat cu discul de platina). Albumul este co-produs de J. Kash si Adam Levine si cuprinde o colectie de featuring-uri alaturi de artisti precum SZA, Julia Michaels, A$AP Rocky si LunchMoney Lewis. Celelalte 2 single-uri de pe albumul “Red Pill Blues”, “Wait” si “What Lovers Do” inregistreaza deja milioane de stream-uri pe Spotify – 131 milioane, respectiv 515 milioane.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *