Markus Schulz lanseaza single-ul si videoclipul "In The Night", feat. Brooke Tomlinson
2017-02-10 21:14:29

DJ-ul si producatorul Markus Schulz lanseaza single-ul si clip-ul “In The Night”, feat. Brooke Tomlinson, alaturi de Cat Music. Asa cum ne-a obisnuit, piesa este produsa de catre Schulz si este compusa tot de catre artist si Brooke Tomlinson, iar videoclipul este regizat de catre un roman, Alex Ceausu.

“In The Night” este o piesa dance ce imbina uptempo-ul cu vocea talentatei Brooke Tomlinson si vorbeste despre sentimentul neincetat pe care un indragostit il are atunci cand iubeste pasional.

Piesa este extrasa de pe cel de-al saselea album al lui Markus Schulz, “Watch The World”, lansat pe 29 aprilie 2016. Pentru acest material, Markus a colaborat cu artisti fresh precum Brooke Tomlinson, Trevor Trapper, Ethan Thompson & Soundland. In ultimii 10 ani, Markus Schulz a fuzionat identitati diferite muzical precum progressive, house, trance in propriul sound creativ. In 2008, Schulz a intrat in Top 10 al DJ Mag Top 100 si s-a mentinut in clasament pe primele pozitii pana in prezent.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu mare drag sa urmarim impreuna clipul noului single, “In The Night”, dupa care va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *