Mark Stam s-a lansat anul acesta în muzică și este deja în topuri
2018-09-11 12:31:29

Mark Stam s-a lansat anul acesta pe piața muzicală cu o piesă scrisă și compusă chiar de el și cântată împreună cu Alina Eremia, „Doar noi”, iar acum se află la cel de-al doilea single, „Impar”. Acesta din urmă ocupă poziția #2 în topul Shazam România, fiind prima piesă românească din clasament și poziția #3 în topul radio săptămânal Media Forest. Pe YouTube piesa „Impar” cumulează deja 10 milioane de vizualizări pe canalul propriu al artistului.

“Impar”, single lansat de artistul Spoiala Brothers și Global Records, vorbește despre indiferența în iubire și despre cât de dureroase pot fi sentimentele neîmpărtășite. Piesa a fost scrisă și realizată împreună cu The Motans si Marco&Seba într-un weekend din martie, în urma unei întâlniri amicale, care s-a transformat într-una de compoziție. Videoclipul, realizat de Spoiala Brothers (Dima și Arcadie Spoiala), a fost filmat timp de 23 de ore.
De curând, artistul a surpris cu o interpretare live a celebrei piese “Call Out My Name” (The Weeknd), în cadrul proiectului @GlobalREC.

În luna februarie a acestui an, Mark Stam s-a lansat cu piesa „Doar Noi” feat. Alina Eremia, piesă inspirată din viața lui. Melodia a fost prezentă în top 10 radio și TV și are deja peste 12 milioane de vizualizări.

Marius Stamatin (aka. Mark Stam) spune că își dorea să devină artist încă din copilărie, începând să danseze de la vârsta de 3 ani. El este un autodidact și povestește cum a învățat canto și chitară singur, urmărind canaluri de YouTube.

În anul 2013 a participat la show-ul „Moldova are Talent” și, după apariția sa pe YouTube, a fost contactat de Spoiala Brothers cu propunerea de a începe un proiect muzical. Luna martie 2017 a marcat lansarea primului său single, „A murit iubirea”, urmat de piesa în limba engleză “Days are coming”, în luna iulie a aceluiași an.

Piesele lansate până acum se încadrează în stilul pop, însă cântărețul declară că el se regăsește și în R&B, Soul și Folk. În prezent el produce și scrie muzică.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *