Mark Stam prezintă Lasă-mă, o piesă și un clip ca un film de acțiune!
2020-07-17 19:30:35

Mark Stam aduce single-ul Lasă-mă, al cărui clip prezintă planul unui jaf perfect, pus la cale în cel mai mic detaliu, însă umbrit de un act necugetat al celui mai bun prieten al protagonistului. Lasă-mă reprezintă și dragostea neîncepută și neconștientizată încă, dar care va prinde contur și va duce mai departe povestea.

Piesa a fost scrisă de Florian Rus și Mark Stam, compusă de Florian Rus, Viky Red și Mark Stam și produsă de Viky Red.

“Piesa a fost scrisă vara aceasta și a fost finalizată recent. A apărut la o sesiune între Viky Red și Florian Rus, apoi m-am alăturat și eu, am simțit o conexiune instantă cu starea piesei și mi-am împărtășit o parte din ceea ce simțeam la moment în versuri. Mă bucur de o asemenea colaborare și sper mult să îndrăgiți această piesă la fel ca și noi. Am filmat și un clip la piesă, de fapt am filmat un scurtmetraj, pe care l-am divizat în 2 episoade, deci ,,Lasă-mă” va fi primul, iar peste ceva timp vom lansa o altă piesă care se va numi ,,Pașii”, iar clipul acestei piese va fi episodul 2… probabil v-am încurcat puțin, o să fie ceva nou, atât pentru fani, cât și pentru noi, am depus mult efort, timp și dragoste în acest concept, nu vreau să vă zic mai multe ca să nu stric surpriza❤!” A declarat Mark Stam.

Dinamism, tensiune, suspans și dragoste, acestea sunt ingredientele piesei Lasă-mă, care prezintă în numai câteva minute un adevărat film de acțiune, pe versuri pline de iubire și metafore.

Arcadie Spoială a regizat clipul, iar director de imagine a fost Dima Spoială.

Povestea va continua, iar lupta va căpăta alte valențe, într-o nouă piesă semnată Mark Stam.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *