Mark Azekko și Anite lansează „Losing My Mind"
2020-11-16 22:55:19

După ce a lansat „Overdose” alături de Amanda Collis, DJ-ul și producătorul Mark Azekko face echipă cu Anite pentru „Losing My Mind”, single disponibil de astăzi pe toate platformele digitale de streaming. Piesa este însoțită de un videoclip cool, dar în același timp plin de sex-appeal care completează mood-ul dinamic al single-ului. Cu versuri în limba engleză și un sound ce combină elemente EDM și dance, „Losing My Mind” este compusă de către Mark Azekko și Anite, iar producția piesei a fost realizată integral de către Mark Azekko.

Cei doi artiști au început să lucreze la această piesă chiar la începutul pandemiei, iar izolarea nu i-a oprit să facă tot posibilul să compună și să producă online „Losing My Mind”. „Piesa a venit imediat după sesiunile de la studiourile lui Martin Garrix, STMPD Recordings. Cu toții știm că în timpul carantinei din aprilie a trebuit să ne confruntăm cu o mulțime de sentimente extreme de care nu eram conștienți până atunci, fapt ce ne-a inspirat, atât pe Anite, cât și pe mine să compunem și să producem piesa, online cu ajutorul FaceTime-ului. Chiar și vioara a trebuit să fie înregistrată de Joylin în timp real pe FaceTime. Apoi după ce s-a încheiat starea de urgență, am continuat vibe-ul în studio. Am înregistrat vocea și am făcut ultimile retrouch-uri în ceea ce numesc acum un lockdown movie. Videoclipul a venit imediat ce am primit permisiunea legală de a merge în Grecia cu o echipă extrem de faină. Pe vremea aceea era singura țară cu frontiera deschisă, așa că nu am stat prea mult pe gânduri și am plecat. Mă bucur că a ieșit așa și sunt sigur că o să vă placă!”, povestește Mark.

„Am scris «Losing My Mind» pe podeaua bucatăriei mele din Oradea, în timpul stării de urgență. A fost ceva spontan și neașteptat, o «răbufnire» a mai multor sentimente și emoții acumulate în acea perioadă de care m-am eliberat prin muzică. Textul și linia melodică au fost puse în valoare de producția lui Mark, care a venit în completarea perfectă a mesajului piesei. Pentru mine această piesă vorbește despre vulnerabilitate, regret, acceptare și, în cele din urmă, speranță și regăsire, ascunse în sunetul viorii”, adaugă Anite.

Mark Azekko este producător și artist în echipa DeMoga Music din 2014. Atunci când vorbim despre producție și sound, l-am putea integra pe Mark Azekko la categoria „perfecționiști” în muzică, dar totodată este și foarte versatil. Printre cei alături de care a lucrat ca producător se numără Andra, Lidia Buble, Ruby, Malin Johansson, un artist și scriitor suedez foarte popular, dar și INGA. În urmă cu doi ani, Mark a lansat alături de Misha Miller primul său single: „Insane”, o producție EDM cu influențe pop, ce vorbește despre consecințele unei relații eșuate. În 2018 și 2019, Azekko a urcat pe scena UNTOLD în fața a mii de oameni. Au urmat apoi piese precum „J’ai besoin de toi” (alături de Eneli și Tobi Ibitoy), dar și colaborări cu artiști precum Katarina, Ciska, Alexandra Stan, Otilia, Lary Over și Amanda Collis. În septembrie, fanii s-au bucurat de muzica DJ-ului MarkAzzeko, care timp de 6 ore și-a alimentat echipamentele muzicale cu energie verde provenită de la bateriile ambarcațiunilor personalizate în cadrul campaniei The Green Challenge, realizată de Neversea și Grupul CEZ în România.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *