Mark Azekko lanseaza “Insane”, featuring Misha Miller
2018-04-03 12:07:02

Mark Azekko lanseaza primul single din cariera – “Insane”, featuring Misha Miller, disponibil de astazi pe toate platformele digitale de streaming. Piesa “Insane”, compusa in studiourile DeMoga Music de catre Mark Azekko, Marius Moga si Eneli, este o productie EDM cu influente pop, ce vorbeste despre consecintele unei relatii esuate. Versurile se imbina cu productia semnata Mark Azekko si vocea puternica a Mishei Miller si creeaza starea de pus pe repeat.

O coproductie DeMoga Music si Cat Music, single-ul este insotit de un videoclip fresh, filmat in Los Angeles, Statele Unite, o productie video marca NGM Production. Personajul principal din clip este o fata care strabate noaptea strazile din LA, singura. O vedem in diferite stari extreme – sufera, rade, plange, danseaza – exprimand prin miscarile ei versurile si vibe-ul piesei.

Mark Azekko este producator si artist in echipa DeMoga Music incepand din 2014. Atunci cand vorbim despre productie si sound, l-am putea integra pe Mark Azekko la categoria “perfectionisti” in muzica, dar totodata este si foarte versatil, cu un “feel-good” sound dezvoltat in foarte multi ani de produs beat-uri. Sound-ul sau l-a condus spre colaborari cu artisti mari din Romania si nu numai. Ultimul release ca producator la DeMoga Music Publishing este hit-ul Andra – “Mi-ai luat mintile” feat. Pacha Man, piesa care a cucerit topurile muzicale si fanii Andrei, adunand peste 25 de milioane de vizualizari pe YouTube.

Background-ul lui Mark Azekko include si colaborari internationale, una dintre ele cu Malin Johansson, artista si songwriter din Suedia. De asemenea, Azekko a calatorit in Oslo, unde a produs si compus impreuna cu artisti si songwriteri norvegieni, printre care si INGA.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul piesei “Insane”, apoi va astept cu impresiile voastre. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *