MARIZA aduce "Mundo" in Bucuresti
2016-11-09 20:44:22

Pe data de 19 noiembrie, publicul din Romania va avea ocazia sa se bucure de un concert spectaculos al celei mai faimoase cantarete de muzica fado a momentului, MARIZA, la Sala Palatului.

Turneul de promovare aflat in plina desfasure a celui mai recent album al artistei, Mundo, va poposi pentru o zi si in Bucuresti.

Mariza este artista cu cele mai mari vanzari din istoria muzicala a Portugaliei, reusind performanta de a vinde peste un milion de albume intr-un singur deceniu, acompaniate si de un un numar impunator de concerte sustinute peste tot in lume.

Talentul si pasiunea sa pentru muzica fado sunt vizibile din momentul in care paseste in scena, iar acestea i-au adus numeroase premii printre care European Border Breakers Award dar si premiul Asociatiei Jurnalistilor Straini din Portugalia.

Artista a adoptat stilul de muzica fado la indrumarea tatalui sau care a simtit ca aceasta este zona in care se regaseste cel mai mult, apoi, o data cu un tribut emotionant adus celei mai iubite interprete de fado din Portugalia, Amalia Rodrigues, la rugamintea prietenilor a lansat primul sau album Fado em Min, care s-a bucurat de un succes national si international nemaipomenit.

Lista de concerte si premii este impresionanta, incantand publicul de pe scene precum Carnegie Hall din New York, Royal Albert Hall din Londra, Sydney Opera House dar si Centrul Cultural din Moscova printre multe altele.

Diva fado este acompaniata de instrumentisti de valoare in acest turneu european, si promite un show de calitate in timpul caruia va interpreta piese mai vechi precum si cele mai mai recente creatii de pe albumul Mundo, lansat anul trecut.

Biletele pot fi procurate din reteaua Eventim accesand linkul.

Asadar, va invit cu multa placere la concert, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *