Marius Moga și Bianca Lăpuște își educă fetița, pe Maria, prin puterea exemplului

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Marius Moga și Bianca Lăpuște au grijă ca fetița lor să aibă parte de cea mai bună educație, chiar ei fiind modelul perfect în fața Mariei, care vrea să urmeze întocmai acțiunile părinților ei.

Astfel, când vine vorba de centura de siguranță, de explicațiile despre culoarea semaforului, Marius Moga și Bianca Lăpuște spun în declarația din cadrul proiectului “Ora De Educație Rutieră”: “Maria are o problemă cu scaunul pe care trebuie să stea și cu centura. Așa că începem să îi arătăm. Uite, mami are centură, tati are centură, dacă e bunica alături de noi, bunica are centură. Și Maria trebuie să aibă centură, dacă nu, mașina nu pornește. Suntem foarte atenți la semafor, de mică trebuie să știe că la culoarea verde traversăm și la roșu stăm”.

Chiar unul dintre citatele celebre ale lui Albert Einstein spune că “Puterea exemplului nu este doar o formă de educaţie, ci este SINGURĂ.”

Mai mult, astăzi s-a încheiat proiectul “Ora de Educație Rutieră” în Sectorul 2, ediția a IV-a, iar pe 12 februarie încep orele în Sectorul 3.

Păreri?

Comentarii