Marius Marin - O harta cu inima ta (single nou)
2015-03-13 14:54:51

Marius Marin, Gerard Bulter de Romania, revine in atentia publicului si lanseaza cel de-al doilea single al sau, “O harta cu inima ta”, o piesa ce este produsa de catre baietii de la Deepside Deejays.

“”O harta cu inima ta” a avut traseul asigurat spre inima mea si am fost sigur inca de la prima auditie ca si spre inima voastra. Asa cum mi-am dorit, cu ajutorul prietenilor si colegilor mei de la Red Clover Media si al celor de la Metropolitan Records (Deepside Deejays), iata ca am ajuns la momentul lansarii celei de-a doua piese. O piesa in care am pus mult suflet si cred ca voi o sa simtiti asta in modul de interpretare si in caldura si frumusetea versurilor si liniei melodice.”, a povestit Marius Marin.

“O harta cu inima ta” este o piesa romantica, dragostea fiind un subiect inepuizabil, cu totii am iubit, iubim si visam la marea dragoste care sa ne schimbe viata. Muzica este cea care deschide drumul spre inima persoanei iubite.

Primul single, “Povestea noastra” este o colaborare cu Cristina Spatar si beneficiaza de un videoclip filmat in cele mai frumoase locuri din Malta. Pentru o sesiune de autografe va puteti intalni cu cei doi joi, 12 martie, ora 12.00 la standul Malta Travel la Targul de Turism de la Romexpo (Pavilionul C1).

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *