Marius Marin canta piesele preferate intr-un mashup
2016-02-26 19:11:41

Daca luna trecuta, Claudiu Zamfira ne-a prezentat topul lui de 10 piese, acum este randul lui Marius Marin sa ne cante 10 piese preferate de el.

Marius Marin a cantat insotit de band-ul lui, iar filmarile au avut loc la UnderClover Studio sub regia lui Andrei Stafi.
“Am ales piese care imi plac foarte mult, piese care sunt acum in topuri: “Freedom”- Pharelle Williams, “Adventure”- Coldplay, dar si evergreen-uri precum: “Cry me a river” – Michael Buble, “It’s a man’s world”- James Brown. De fiecare data este o placere sa cant aceste piese alaturi de formatia mea, transmit un vibe pozitiv pe care sper sa-l resimta si cei care vor asculta acest mashup.”, a declarat Marius Marin.

Top 10 piese preferate de Marius Marin:
Pharrel Williams – Freedom
Sam Hunt – Take your time
Coldplay – Adventure
Bruno Mars – Locked out of heaven
Imagine Dragons – Demons
Ed Sheeran – Thinking Out Loud
Charlie Puth – Marvin Gaye
Michael Buble – Cry me a river
John Legend – All of me
James Brown – It’s a man’s world

Marius Marin a lansat recent single-ul “Pentru Ea”, dedicat fiicei lui Evelina, in varsta de 6 ani. Videoclipul, o productie Red Clover Media, reda emotiile si sentimentele profunde care exista intre parinti si copiii lor.

Marius Marin a devenit cunoscut publicului odata cu participarea la concursul „Vocea Romaniei”, unde a ajuns pana in finala. Loredana Groza a fost cea care l-a numit „Gerard Butler de Romania”, iar de atunci toata lumea il asociaza cu actorul de la Hollywood. In 2104, a colaborat cu Cristina Spatar la single-ul „Povestea Noastra”, al carui videoclip a fost filmat in Malta.

Va invit cu mare drag sa ascultam impreuna topul celor zece piese preferate ale lui Marius Marin, dupa care va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *