„Mariola", prezentă în primele 10 poziții ale topurilor digitale și radio, are acum și videoclip
2019-03-08 19:20:36

Cea mai nouă piesă lansată de Minelli, „Mariola”, a reușit ca într-o singură săptămână să urce pe poziția #9 în top Shazam România. În plus, este prezentă pe Kiss FM, Virgin Radio și ProFM, urcând în topurile zilnice până pe locul al 8-lea. Astăzi artista a lansat și videoclipul acestei piese, în care, alături de regizorul Bogdan Daragiu, reconstituie o atmosferă tipic latină, definită de un singur cuvânt-cheie – „caliente”. Ce face ca gradele să urce atât de mult în acest clip? Dansatoarele exotice, costumațiile care duc cu gândul la o zi toridă de vară, luminile care asigură un cadru dominat de mister și, nu în ultimul rând, atitudinea sexy și provocatoare a artistei. Filmările au avut loc la Dancing Lobster Seafood.

Pentru „Mariola”, Minelli s-a implicat atât în compunerea muzicii, cât și a versurilor. Muzica mai este semnată, de asemenea, de Alex Cotoi și Mihai Alexandru Bogdan (Quick).

Artista a colaborat până acum cu nume importante din industria muzicală, precum Marco & Seba, Markus Schulz, Vanotek, Dj Polique, Filatov & Karas, Arnold Palmer și Follow your Instinct.

My Mind, primul single lansat de Minelli și Vanotek, s-a bucurat de succes atât în topurile din Germania, cât și pe YouTube, unde a acumulat peste 700.000 de vizualizări. Al doilea single al lor, „În dormitor”, a fost propulsat rapid și a ocupat locul 1 pe iTunes și locul al șaselea pe Shazam. Până acum are peste 1,9 milioane de vizualizări pe YouTube.

În luna septembrie a anului 2017, Minelli a lansat primul ei single solo, Empty Spaces, care a intrat în topurile din 12 țări, printre care Germania, Danemarca, Polonia, Turcia și Rusia.

Tot în 2017, dar în noiembrie, a lansat piesa My Heart.

În septembrie 2018, a lansat single-ul HAOS.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *