Mario Joy a lansat "Till Friday Again", o piesă inspirată din viața reală
2021-09-21 17:08:38

După cum ne-a obișnuit, Mario Joy revine în atenția fanilor săi cu o nouă piesă cu care speră să fie bine primită la fel ca si celelalte melodii ale sale de succes. Aceasta se numește “Till Friday Again”, este lansată împreună cu Sprint Music, este inspirată din realitate și odată cu melodia a lansat și un videoclip super cool.

Se spune că viața bate filmul, însă mulți dintre cântăreți se inspiră din viața cotidiană pentru muzica lor. Este și cazul lui Mario Joy care revine în atenția fanilor săi și a publicului de pretutindeni cu o nouă piese ce se dorește a fi hit. Astfel că împreună cu Sprint Music a lansat “Till Friday Again”, o melodie pentru care Mario Joy aka Nicula Marius Dumitru a făcut muzica și versurile iar Alex Truță s-a ocupat de Mix / Master.

“Piesa se numește “Till Friday Again” iar povestea acesteia este despre o relație toxică, când bărbatul muncește, face bani și femeia se distrează, iar cei doi nu se mai regăsesc ca și cuplu. Eu m-am inspirat din ceva real, o cunoștiință de-a mea care a fost cu o persoană, căsătoriți, de mulți ani împreună și la un moment dat ea i-a spus că nu-l mai iubește, pur și simplu, din senin. Așa mi-a venit ideea textului. Mă iubești pînă vine seara, când te întorci la petreceri și cluburi”, n-a povestit Mario Joy. Videoclipul a fost regizat de Shinjokun și a fost filmat în mai multe zile. “Am filmat o dată în două locații și apoi ne-am dat seama că mai avem nevoie de ceva și am luat-o de la capăt în altă parte. Deci am filmat în alte zile, pînă la urmă au fost trei zile. Apar eu în videoclip și încă o fată în rolul partenerei”, ne-a mai povestit solistul care abia așteapta ca fanii lui să vadă rezultatul.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *