Mario Fresh si LLP lanseaza „Bad Booty"
2018-10-30 21:26:30

Dupa ce a cucerit YouTube-ul cu piese precum „Daca pleci” si „Cum imi place”, Mario Fresh colaboreaza cu LLP si lanseaza un single fresh cu un sound dance si un clip foarte indraznet: „Bad Booty”. O coproductie Cat Music si Golden Boy Society, piesa este compusa si produsa in studiourile Metropolitan Records & Golden Boy Society, iar videoclipul este regizat de Kobzzon.

„Videoclipul a fost regizat de Maestrul Kobzzon. Filmarile au avut loc in Chisinau si au durat in jur de 10 ore. Am colaborat foarte bine cu toata echipa si sunt foarte incantat de rezultat. Videoclipul nu este bazat pe o poveste, este unul de imagine prin care incercam sa transmitem o stare buna pentru cei care ne privesc si ne asculta”, declara Mario Fresh.

“Mario este un artist tanar, foarte talentat, cu un mare potential, din noul val de artisti. Cred ca s-a potrivit perfect, a dat viata piesei si a facut ca totul sa fie « fresh »”, adauga LLP.

Mario Fresh are deja in portofoliu numeroase premii muzicale, dar si single-uri cu milioane de vizualizari pe YouTube, de la prima piesa pe care a lansat-o, „N-ai scoala… e nasol”, pana la single-urile „Am ramas cu gandul”, „Iarta-ma”, „Cum imi place”, „Fata de la metrou” sau piesa in colaborare cu Lino, „Alfabetul iubirii”. In urma cu o luna, artistul a lansat pe canalul sau de YouTube disstrack-ul „AlvaSezi” , video ce a depasit in scurt timp un milion de vizualizari.

Pana in prezent, LLP a lansat piese precum „Fire” (ft. Mike Diamondz), „Booty Clap”(ft. Sonny Flame), „Persia”(ft. Serena), single-uri ce au adunat peste 25 de milioane de vizualizari pe YouTube. Recent, artistul a colaborat cu Speak si Stefania pentru „Te fac un dans?”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *