Mario Fresh lanseaza single-ul "Cum imi place"
2016-09-01 18:25:10

Daca in urma cu 6 luni lansa single-ul “Iarta-ma”, care intre timp are peste 4,5 milioane de vizualizari pe YouTube, Mario Fresh simte din nou fiorii dragostei si lanseaza single-ul “Cum imi place”.

O coproductie Cat Music si Golden Boy Society, piesa este compusa de catre Alex Velea, Mario Fresh si Rashid.

Cu un traseu muzical care a inceput la 5 ani, Mario Fresh, tanarul cantaret in varsta de doar 17 ani este unul dintre artistii principali de la Golden Boy Society, care se dezvolta profesional sub atenta indrumare a lui Alex Velea.

“Mario e mereu pus pe treaba, ar sta toata ziua la studio. E la varsta in care asimileaza si evolueaza, e de neoprit. Am incredere in talentul lui si stiu ca va ajunge mare”, declara Alex Velea in putin timp.

Mario Fresh are deja in portofoliu premii muzicale, dar si single-uri cu milioane de vizualizari pe YouTube, de la piesa cu care a debutat, “N-ai scoala… e nasol”, pana la single-urile “Am ramas cu gandul”, “Fata de la metrou” sau piesa in colaborare cu Lino.

Asadar, acestea fiind spuse, va invit sa ascultam impreuna noul single al lui Mario Fresh, “Cum imi place”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *