Mario Fresh in cel de-al treilea sezon Exatlon Romania

0
shares
Be First to Share ->
Share on Facebook
Share on Twitter
Share on Google+
Share on LinkedIn
Pin to Pinterest
Share on StumbleUpon
+

Echipa Exatlon Romania a dezvaluit faptul ca incepand din data de 12 ianuarie vom putea urmari timp de patru zile pe saptamana, de sambata pana marti, sezonul trei al reality show-ului.

Odata cu acest anunt, aflam doi membri ai Faimosilor, atat Mario Fresh, cunoscutul tanar si talentat cantaret, care a intrat in atentia publica mai ales in urma relatiei de dragoste pe care o are cu fiica Andreei Esca, Alexia Eram, cat si atleta Andreea Arsine, care practica atletismul de la varsta de 8 ani si are in palmares o multime de medalii.

“Sunt un tip competitiv si imi doresc sa descopar care imi sunt limitele. In muzica nu am pierdut de multe ori, de aceea va fi pentru mine o adevarata provocare. Imi doresc sa rezist in competitie cat mai mult. Nu sunt un sportiv de performanta, dar vreau sa ma autodepasesc”, a declarat Mario Fresh.

“Exatlon chiar este pentru mine o provocare. E un pachet intreg, fizic si psihic. Sunt obisnuita sa castig, nu am acceptat de-a lungul vietii mele locul II sau III, cumva cred ca am fost predestinatata sa castig, dar stiu sa si pierd, am invatat si asta”, spune Andreea Arsine.

Primul sezon a fost castigat de catre Vladimir Draghia, din tabara Faimosilor, iar in cel de-al doilea a fost desemnata castigatoare razboinica Beatrice Olaru.

Comentarii