Marian Vasilescu de la “Romanii au talent” a lansat un nou single, “Will You”, feat. Wussal
2015-12-14 20:13:03

Indragitul concurent de la “Romanii au talent”, editie a anului 2011, revine in atentia publicului cu un nou single “Will You”, o frumoasa piesa de dragoste in colaborare cu artistul Wussal.

„Wussal, din Azerbaidjan, are o relatie cu Deniz de 6 luni si a venit la mine cu o idee originala. Mi-a spus ca vrea sa o ceara pe prietena lui de sotie intr-un mod inedit si am cazut de acord sa facem pentru ea o piesa speciala si un videoclip. Asa s-a nascut melodia “Will You”, cantata impreuna cu el, care au fost făcute amandoua intr-o saptamana.”, a spus Marian Vasilescu.

“Filmarile videoclipului regizat de regizoarea Ioana Gomoi s-au terminat duminica si el a mers luni cu el in tara lor si i-a facut propunerea. A inchiriat o sala de cinema, numai pentru ei, pentru ai pune videoclipul si ai face cererea un casatorie. De remarcat ca acest videoclip este chiar povestea lor de dragoste. Ei se cunosteau din scoala, iar dupa 10 ani si-a facut curaj sa-i scrie pe Facebook. Iar ea i-a scris inapoi si asa a inceput idila.”, a continuat acesta.

Dupa parerea mea, este o poveste de dragoste nemaintalnita, pe care va invit cu drag s-o descoperiti urmarind clipul noului single, “Will You”, apoi va astept cu impresii. Enjoy!

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *