Maria Zvinca, printre cei trei finalisti care merg la gala E! People's Choice Awards din L.A.
2019-11-06 01:04:44

Nominalizata la categoria „Romanian Pop Culture Influencer of 2019″, Maria Zvinca va participa impreuna cu Adelina Pestritu si Irina Deaconescu la marea gala E! People’s Choice Awards din 10 noiembrie, la Los Angeles. Clasata pe locul al doilea prin voturile publicului, Maria s-a aflat in aceasta competitie alaturi de alti sapte vloggeri printre care BRomania, Laura Giurcanu, Selly si Diana Condurache.

„Am fost extrem de flatata si incantata sa fiu nominalizata si initial parea ca nu voi avea nicio sansa, mai ales ca toti ceilalti erau mai vechi si cu comunitati mai mari. Dar am apelat la comunitatea mea sa ma ajute si s-a mobilizat. Le-am reamintit zilnic celor care ma urmaresc ca imi doresc sa fiu in primii trei si uite ca m-au votat pana am ajuns pe locul doi. Sunt extrem de fericita si abia astept sa vad ce ne rezerva L.A.-ul”, spune Maria.

O voce fresh a YouTube-ului romanesc, Maria Zvinca s-a impartit in ultimul timp intre munca intr-o agentie de publicitate si vlogging. Cu o comunitate de peste 218.000 de abonati pe YouTube, Maria a facut parte din distributia reality show-ului „Viata Bate Vlogul”, ce s-a desfasurat la hub-ul TRU, dedicat creatorilor de continut din diverse domenii si s-a difuzat pe www.protvplus.ro . In varsta de 25 ani, Maria aduna sute de mii de vizualizari pe YouTube cu challenge-uri, sfaturi si tutoriale de beauty, fashion si lifestyle, dar si review-uri.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *