Marcus si Martinus lanseaza single-ul "Love You Less"
2020-10-02 19:22:58

Celebrul duo Marcus si Martinus, unul dintre fenomenele pop din Scandinavia, lanseaza primul single de anul acesta – “Love You Less”.
De-a lungul timpului, cei doi baieti au lansat hituri ca “Elektrisk”, “Like it Like it”, “Girls” (feat. Madcon) sau “Dance With You”.

La doar 18 ani, Marcus si Martinus sunt unul dintre cele mai de succes proiecte, cu un fanbase international, de la o varsta frageda. Prima piesa lansata anul acesta de catre cei doi artisti energici, “Love You Less” este o piesa pop, catchy, si care reflecta trecerea fireasca spre maturizare, atat muzicala, cat si personala. “Love You Less” este compus in colaborare cu Aaron Wyme, Santiago Rodrigez si Julimar Santos.

“Speram ca toti cei care vor asculta noua noastra piesa, o vor placea la fel de mult ca noi; o pot asculta in masina, in drum spre munca sau scoala, la antrenamente si in timpul multor activitati. Insa, trebuie sa mai asteptam pana cand o vom interpreta pe scena, dar suntem deja foarte entuziasmati in privinta asta”, au declarat Marcus & Martinus.

Marcus & Martinus au fost desemnati in 2017 “Artistul Anului”, in cadrul premiilor Spellemann (Grammy-urile norvegiene) si, totodata, au devenit cei mai tineri artisti care primesc acest premiu. In 2018, au sustinut primul turneu international, “Moments Tour”, cu 26 de show-uri in Europa. Ulterior au fost invitati sa deschida show-urile lui Jason Derulo, din cadrul turneelor “2Sides World Tour” si “European Stadium Tour Summer of 2019”.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *