Marcel Pavel lanseaza piesa "Zana mea frumoasa din povesti"
2020-05-28 17:46:39

Marcel Pavel lanseaza, alaturi de MediaPro Music, piesa “Zana mea frumoasa din povesti”, revenind in atentia publicului cu o declaratie de dragoste care rascoleste sufletele.

Marcel Pavel prezinta publicului sau o melodie de suflet, “Zana mea frumoasa din povesti”, filmata intr-un cadru cat se poate de romantic, la malul marii. “Zana mea frumoasa din povesti/ In visele mele stralucesti / Ai adus iubire in viata mea/ Luminezi in suflet ca o stea”, asa suna o declaratie de dragoste cu un puternic impact emotional, in semnatura muzicala a artistului Marcel Pavel.
Tot Marcel Pavel este cel care semneaza compozitia muzicala si versurile pentru cea mai noua piesa lansata.

Marcel Pavel a urmat Liceul de Muzica si Arte Plastice din Pitesti si este absolvent al sectiei canto clasic din cadrul Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti. Artistul s-a lansat in anul 2000 cu melodia “Frumoasa mea” in compozitia bunului prieten Ovidiu Komornik, piesa care a cucerit topurile romanesti de la vremea respectiva. Cat despre colaborarile sale muzicale, Marcel Pavel a lucrat si cantat cu artisti precum Monica Anghel, Laurentiu Cazan, NICO, Bodo de la Proconsul, Andra, Sanda Ladosi, Luminita Anghel, iar pe plan international cu Boney M, Toto Cutugno sau Smokie. In 2002, castiga selectia nationala Eurovision, alaturi de Monica Anghel, cu piesa “Tell me why”, clasandu-se pe locul 9 in marele concurs international, o performanta remarcabila pentru Romania.

Pareri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *