Manuel Riva revine cu "What Mama Said", in colaborare cu Misha Miller!
2019-05-23 20:34:41

DJ-ul și producătorul de muzică electronică Manuel Riva, care a urcat în Billboard Top 20 cu hit-ul „Mhm Mhm”, colaboreaza inca o data cu Misha Miller pentru noul sau single, „What Mama Said”.

Piesa imbina stilul de productie unic al DJ-ului cu sensibilitatea pop a Mishei Miller.

„«What Mama Said» este genul de piesa care te ajuta sa evadezi din realitatea de zi cu zi, iar Misha a fost alegerea perfecta pentru a «conduce» aceasta evadare. Este un imn al fiecarui sine, un indemn sa imbratisam si sa acceptam ceea ce suntem cu adevarat”

Videoclipul a fost filmat in locul în care „Sacred Touch” s-a încheiat si o prezinta pe Misha Miller purtand celebra masca a lui Manuel Riva.

Proiectul Manuel Riva a început cu doi ani în urmă și s-a bucurat de o ascensiune neașteptată. Succesul international a venit o data cu lansarea single-ului „Mhm Mhm”, care a ajuns în Top 20 Billboard Club Chart, dar si pe primul loc in cautarile Shazam in tari precum: Romania, Bulgaria, Cipru, Moldova, Armenia si Lituania. Manuel Riva a fost nominalzat la premiile MTV – EMA la categoria Best Romanian Act, iar anul trecut a deschis festivalul UNTOLD pe main stage. Piesele sale au fost mixate sau incluse in podcasturile celor mai mari Dj din lume: Tiesto, Fedde Le Grand, Sam Feldt, Oliver Heldens, Cosmic Gate, Sander Van Doorn, Robin Schulz, Max Vangheli. Cea mai recenta lansare a artistului – Miami – o colaborare cu Alexandra Stan, a ajuns din nou in topurile Billboard Dance Songs & Billboard Hot Dance.

Păreri?

0 Comentarii

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *